štvrtok 13. augusta 2015

Kylie Jenner is my ultimate QUEEN!

Ahojte!
Dnes chcem písať jednu veľkú kritiku a určitú skupinu "celebrít". Možno si hovoríte , Veronika nechaj si ten svoj názor prosím pre seba, si internetový hejter bez priateľov a života mimo internetu a hádajte čo! Máte pravdu.

A teraz vážne, dosť k úvodu pretože sa dnes naozaj chcem rozpísať. Dúfam, že sa na konci pochopíme, môžte so mnou súhlasiť (to by bolo asi ideálne, ale veeľmi nereálne) a môžte so mnou nesúhlasiť, ale hlavne si to nevyložte nesprávne.

Okej, takže prečo táto téma? Na stránke "Celebrity world" som našla obrázok s Kylie Jenner s takýmto komentárom:
Prepáčte , čo? To, že si zarába ani to, že má štýl nikomu nevyhováram. A nech je váš vzor, naozaj neplánujem počas príspevku hejtovať Kylie pre tieto veci :)
Ale to , čo mi vadí je komentár "Prestaňte ju brať ako niekoho vo vašom veku..". S týmto prosím pekne nesúhlasím, nesúhlasím a nesúhlasím. Dievča má osemnásť rokov a je presne taká istá ako som ja alebo vy , je rovnako vydesená a rovnako neistá a možno aj nespokojná ako my v našom veku, ako nás autorka komentáru nazvala.
A možno si niektorí myslia, že sama nevie ako upozorniť a tak si dala v sedemnástich spraviť plastiku a podobne. A musím si milú Kylie zastať, pretože to že na seba potrebuje upozorniť v prvom rade nie je jej chyba. Je to celý tím ľudí , ktorí urobili produkt z mladej Kylie, niekoho koho zrazu chcú všetky mladé dievčatá kopírovať. A to, že Kylie je známa ako profesionálna celebrita a že musí šokovať.. Poviem to dosť tvrdo, prepáčte ale bez peňazí a mejkapu a oblečenia je Kylie úplne obyčajná a hlavne netalentovaná.


Áno je to dosť drsné prehlásenie od niekoho kto ešte nemá za sebou ani hviezdnu kariéru a pravdepodobne nikdy nedosiahne jej počet followerov na instagrame, ale čo prosím vás robí Kylie alebo Kim iné? Výnimočné možno?
Kvôli celebritám ako je Kylie, kvôli extrémistkám , ktoré v podobných zjavoch vidia trendsetterky a potom robia úplné hlúposti ako je dávať si na pery poháriky a cucať vzduch, alebo chudnú ako nepríčetné pretože nejaká "sexy" celebrita má medzi nohami thight gap väčší ako vzdialenosť z Bratislavy do Pacifiku...

Samozrejme nehovorím , že všetky vzory sú zlé , och to vôbec nie . Donedávna som napríklad odsudzovala Miley Cyrus, pretože aj keď jej hlas je nádherný to ako zle sa správa sa nemôže nikomu páčiť a podobne. Myslím si , že Miley je len smutná, naozaj si to myslím. Do svojej hudby dáva všetko čo cíti, všetko čo žije a v tých nechutných videoklipoch iba ukazuje to , čo jej bolo odopreté keď skupina ľudí chcela z Miley urobiť dokonalú, vtipnú Disney hviezdu. A Miley sa od toho oslobodila zlým ale vynikajúcim spôsobom.
Jej klipy a tvorba sa dá vyložiť kadejako ale to smutné a predsa usmiate dievča s nádhernými očami len chce všetkých zúfalo upozorniť aby ostali sami sebou, aby nešli jej príkladom. A preto v zásade Miley ako váš vzor chápem.

Ja sama mám možno divné vzory a niekoľko z nich chcem napísať - Robert Downey Junior, chlap s neskutočným talentom a charizmou, och a vyliečený z kokaínovej závislosti. Kurt Cobain, ktorý to nakoniec nevydržal ale aj tak to,čo tu nechal, to ako svoj veľký smútok a depresiu dal do hudby , ktorá pomôže iným ľuďom. Helenine rozličné topánky, ktoré ma inšpirovali aby som to celé nebrala až tak vážne a bola hrdá na to kto som. Chuck Palahniuk, spisovateľ s chorou hlavou a nenávistnými myšlienkami o tom  , čo robiť aby váš život mal reálny zmysel. Melanie Martinez , dievčatko z talentovej súťaže ktorá ma svojou tvorbou odrovnáva vyše roka. Chris Nolan s nekončiacimi nápadmi. David Fincher s neľudským zmyslom pre detail...


A asi som odbočila, ale to čo chcem povedať, že ľudia ako Kylie si nezaslúžia svoju slávu. Ľudia ako Kylie si nezaslúžia pološialené teenagerky kopírujúce všetko čo sa skopírovať dá len aby boli dosť dokonalé. Už som raz písala o preceňovaní pojmu "dokonalosť" ale prosím , skôr ako začnete písať že Kylie je vaša kráľovná a je dokonalá etc. myslite! Myslite na to, že sú ľudia, ktorí rozhodujú čo uvidíte a že chcú vám predstaviť ako by mala vypadať DOKONALÁ 18 ročná dievčina.
A ešte raz, nezaslúži si vašu nadmernú pozornosť, zaslúžia si ju iní ľudia, ktorí robia skutočné umenie, alebo sú jednoducho výborní v tom čo robia.

A často sú títo ľudia neviditeľní a nedocenení v dôsledku podobných trendsetteriek. Vykašlite sa na "celebrity", buďte nároční na kvalitu čohokoľvek, buďte nároční na skutočné umenie, alebo skutočnú zábavu.
A možno nebudete mať nádherné pery alebo peniaze a možno ani toľko priateľov.
Možno nezískate nič , ale určite nič nestratíte.

Veronika :)

4 komentáre:

  1. Pane Bože, díky za tebe! Ještě nikde jsem na článek, který by takhle hezky vystihoval co si myslím. Sama jsem doteď nepochopila, co je na Kim a její family tak moc super. Že mají nějakou show, ehm, jako proč? A lidi to sledují? Stejná otázka, proč? Nepochopím spoustu věcí na dnešní, upřímně řečeno, zvrácené populaci.

    http://justopinion.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja som sa tak bála že ma za tento príspevok každý zhejtuje✌ je skvele vidieť ľudí s vlastným nazorom ako si ty!

      Odstrániť
  2. Veľký potlesk pre teba! Konečne niekto, kto má zdravý rozum. Náš svet speje do, ehm, proste je táto doba celá skazená. A napomáhajú tomu hlavne takýto "talentovaní" ľudia, ktorí nevedia, čo so sebou.

    http://petuny-die.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veron, ty maas tak sexi prdelku a ....., len zostan stiihla.:)
    a s cyrrus mas pravdu, ale ona nieje smutna. len madonna jej dala skolenie ako sa zviditelnit

    OdpovedaťOdstrániť